Menu

3 kg Panerede Rødspætte Filét (Enkelt Frosne)

Lager status

Er på lager

350,00 kr.

Detalje om produktet

3 kg Panerede Rødspætte Filét- enkeltfrossen og velsmagende

Har i mange år været danskernes yndlingsfisk. Så populær, at danmarks fiskehandlere i 2002 udskrev en konkurrence om den bedste sang til dens pris. I nyere tid mister den lidt terræn på grund af de mange nye fisk, kunderne har fået øjnene op for.
Tilhører gruppen af fladfisk, det vil sige fisk, der i en vis alder skifter fra normal form til en flad. Øjnene vandrer over på det, der bliver oversiden.  På rødspætten er oversiden mørk med røde pletter. Undersiden er hvid, somme tider med brune pletter.
Rødspætten er en højrevendt fladfisk, dvs. at venstre øje (og side) er vandret til højre og har slået sig sammen med venstre øje på det som bliver oversiden.

Anvendelse:

Rødspætten er hvid, relativt fast og mager i kødet. Den anvendes bedst stegt ved høj varme, Ca. 50% Panering, derfor denne gode pris for 3 kg.

Prøv f.eks. stegte rødspættefileter med nye danske kartofler og persillesovs.

Server med kogte nye kartofler, en dejlig persillesovs og en stor håndfuld af den danske sommers friske grøntsager (nyrensede, blancherede og let sauterede i en anelse smør). Ægte dansk gastronomi.

Frysning og optøning:

Holdbarhed 8-10 mdr. ved -18 grader. Fisk og skaldyr skal være friske når de fryses ned. 
Fiskekød forringes hurtigt i fryseren og bør ikke lagres længere end de anbefalede tider. Magre fisk holder længst, men kan blive tørre. Fede fisk bliver harske.

Fileterne er løsfrosne, så du kan nøjes med at tage de fileter op, som du skal bruge. Derved undgår man madspild. Læg fileterne hver for sig på et stykke køkkenrulle på køkkenbordet og læg et stykke køkkenrulle ovenpå. Det tager ca. 20-30 min. at tø fileterne op.