Afhent eller få leveret til din dør

Vores webshop tilbyder et stort udvalg af de fisk og skaldyr, som du synes er bedst. Vælg mellem vores ferske produkter med bl.a. rødspætter, torsk, laks, fiskefars mm. Du kan også gå ombord i vores frosne udvalg af kulmule, rødtunge, mørksej, torsk, rødspætter m.fl. Prøv også vores røgede fisk – røget kuller eller skaldyr, hvor du finder jomfruhummerhaler og krabbekløer. Prøv også at lure vores tilbudskategori igennem – måske du finder noget der lige er dig.

Fisk til engrospriser

Priser er væsentligt lavere end hos dine normale fiskeafdeling eller fiskebil. Det er den fordi du køber i en lidt større mængde, og får leveret i kasser á 3-5 kilo. På den måde springer vi mellemmanden over og giver dig billigere fisk til billigere penge.

Levering af fisk med posten

Du kan få sendt frisk fisk direkte fra havnen i Thyborøn og hjem til din adresse.

Du bestiller og betaler på vores webshop. Vi pakker og sender med Jetpak. Du behøver ikke være hjemme, når kassen ankommer. Pakken bliver sat på det sted, som du har angivet, når du bestiller varen. Ellers stiller chaufføren den et hensigtsmæssigt sted.

OBS. – Vi leverer ikke til ikke-brofaste øer.

Hvis du bestiller for under 1.000 kr, koster det blot 85 kr at få leveret på denne måde. Mellem 1.001 og 1.499 koster der 60 kr. Bestiller du for 1500 kr eller derover, er det gratis! Dertil kommer et emballagegebyr på 40 kr uanset ordrestørrelsen.

Men du er jo altid velkommen til at slå din ordre sammen med naboens, så I kan spare fragten.

Bestil inden midnat mandag/onsdag og få leveret onsdag/fredag mellem kl 8-18.

Afhentning af fisk hos os

Du har også mulighed for at bestille og betale på vores webshop og selv afhente det hos os. Der er naturligvis ingen ekstra omkostninger ved det. Du skal bare angive, hvilken ugedag, du gerne vil afhente varen, så vil vi have den klar til dig. Du er også altid velkommen til at kigge ind til os i Thyborøn. Vi har åbent i hverdage fra kl 10 til 14.00 ca. Der er middagspause fra kl 12.00 til 12.30. Skulle du have svært ved at nå det indenfor åbningstiden, er du velkommen til at prøve og ringe og aftale nærmere. Udlevering af fisk i weekenden, sker kun efter aftale.

Adressen er:
Harald Iversen & Søn
Rødspættevej 2
7680 Thyborøn
Tlf.: 97831300

Priser

Vi køber vores fisk dagligt fra de danske fiskeauktioner i hele landet. Priserne kan svinge meget alt efter udvalg, mængde, sæson osv.
Vi vil derfor altid forbeholde os retten til ikke at købe en vare til lager, hvis vi mener, det ikke kan hænge sammen i forhold til den pris, vi kræver.
Alle priser på Iversenfish.dk er incl moms.

Reklamation / Fortrydelsesret

Vi sælger fødevarer og dem er der ikke fortrydelsesret på. Men skulle du modtage en vare, der slet ikke lever op til forventningerne, så hører vi gerne fra dig. Helst hurtigst muligt. Så vil vi prøve og finde en løsning.

MSC - Certificeret Bæredygtigt Fiskeri

Iversenfish.dk er MSC godkendte.
Du kan derfor være sikker på de tre grundprincipper er opfyldt:
1. Bæredygtige fiskebestande
2. Bevarelse af det økosystem, som fiskeriet er afhængigt af
3. Effektiv og ansvarlig forvaltning

Afbestilling

Du kan altid afbestille en ordre indtil det tidspunkt, hvor Jetpak henter pakken hos os. Det sker på tlf. 97831300

Emballage

Dine varer bliver leveret i termokasser med gel-ice (køleelementer), som holder produkterne frosne i op til 24 timer.

Vi kan desværre ikke genbruge kasserne, så det er ikke muligt at returnere dem til os.
Man kan sagtens selv genbruge kasserne, og det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

Her får du lidt eksempler på måder at genanvende vores kasser på: (kan også bruges til varm mad)

Rengjort:

  • Opbevaring af andre madvarer fx frugt og grønt
  • Hvis man skal transportere madvarer til arrangementer sammen med venner eller familie er kassen genial. Det kan både være en kold dessert, eller en ret der lige er kommet ud af ovnen.


  • Det er kun fantasien der sætter grænser

Skyllet af:

  • Opbevaring af genstande som julepynt eller andre ting der skal gemmes af vejen


  • Genial til at plante krydderurter eller andre planter i. (Kassen kan males hvis dette ønskes, og der kan prikkes/bores huller i bunden)


  • Brug den som fastelavnstønde til de mindste i familien. Den kan fx dekoreres som en Piñata eller lign.

Har du ikke lyst til at genbruge flamingokassen, bedes du smide den på genbrugspladsen.

Fersk eller frost

Fersk

Når du køber f.eks. 5 kilo filetér, så får du dem i en polykasse.
Der er lagt is i bunden og på toppen, inden låget kommer på.
Her kan det holde sig koldt i min. 24 timer. Vi anbefaler altid at man skyller fersk fisk og skaldyr med vand inden nedfrysning.

Løsfrossen / Enkeltfrossen

Vores frosne fileter er alle frosset ind enkeltvis. Så du kan tage dem op en af gangen, alt efter behov.
De bliver frosset straks efter filetering, så det er samme høje kvalitet, som ferske fileter.

Frisk fisk

Harald Iversen & Søn er et 3. generations firma placeret på havnen i Thyborøn, lige ved siden af fiskeauktionen. Vi bor derfor i første række til al den friske fisk, der kommer ind her hver dag. Vi køber også fisk på de andre auktioner i Danmark. Vi bearbejder stort set al fisk på vores egen fabrik og pakker det derefter i polykasser, der kommer ud til det meste af Europa og selvfølgelig også Danmark (og dig).

Vi har et stort udvalg af de fisk og skaldyr som du synes er bedst. Vælg mellem vores ferske produkter med bl.a. rødspætter, torsk, laks, fiskefars mm. Du kan også gå ombord i vores frosne udvalg af kulmule, laks, mørksej, torsk, rødspætter m.fl. Prøv også vores røgede fisk – røget kuller eller skaldyr, hvor du finder jomfruhummer-haler og krabbekløer.