3 kg. skærisingfilet (enkeltfrosne)

500,00 kr.

Størrelserne på fileterne kan variere.

På lager

-
+
Varenummer 111 Kategori

Beskrivelse

Anvendelse:
Skærising er en fisk med meget fast kød med en fin hvid farve, og kan derfor sagtens bruges på samme måde som rødspætten.

Ernæring og sundhed:
Skærising er en halvfed fisk, der indeholder sunde omega-3 fedtsyrer.

Sæson:
Sæson hele året.

Enkeltfrosne:

Vores løsfrosne fileter bliver glaseret med omkring 5-10% vand. Det vil sige, at køber du en kasse med 3 kg fisk, så får du 3 kg fisk, men bruttovægten på kassen er 3,3 kg. Der er altså påført ca. 10% glasering på fisken. Ydermere bliver fileterne frosne enkeltvis, så du kan tage det antal op, som du skal bruge og lade resten blive i fryseren. Derved undgår man madspild. Ved optøning lægges fileterne hver for sig på et stykke køkkenrulle på køkkenbordet. Læg evt. et stykke køkkenrulle ovenpå. Det tager ca. 20-30 min. at tø fileterne op.

Holdbarhed og frysning:
Vi glaserer vores fileter for at bevare kvaliteten og forlænge holdbarheden betydelig. Vi garanterer derfor, at de kan holde sig i minimum 10 måneder efter købet, hvis de er opbevaret ved -18 grader. Holdbarhedsdatoen fremgår typisk af mærket, som sidder på varen. Efter optøning anbefaler vi, at varen bruges umiddelbart samme dag, eller inden for meget få dage.

Lignende produkter