3 kg. skælbrosmefilet m/skind (ferske)

300,00 kr.

Størrelserne på fileterne kan variere.

Ikke på lager

Varenummer 69 Kategori

Beskrivelse

Anvendelse:

Skælbrosmen er en torskefisk med en langstrakt og skællet krop. Den minder om langen, men har en kraftigere krop. Snuden er kort og afrundet med en lang skægtråd ved undermunden. Ryg og gatfinne er sammenvoksede, og halefinnen er kun adskilt af et indhak. Den er generelt sølvgrå, men farverne kan variere. De unge fisk har ofte brede, gule tværbånd.

Kan blive op til 120 cm lang med en maksimal vægt på 30 kg. Den bliver sjældent mere end 90 cm lang og ca. 10 kg tung.

Skælbrosmen er en fremragende spisefisk med fast, hvidt kød, der smager meget som torsk. Skælbrosmen kan tilberedes på mange måder, fx koges, dampes eller steges.

Ernæring og sundhed:
Skælbrosmen er en mager fisk.

Sæson:
Sæson hele året.

Holdbarhed og frysning:
Fersk fisk kan holde sig 6-7 dage ved ca. 2 grader, holdbarhedsdatoen vil som regel fremgå af mærket på varen. Normal nedfrysning af mager fisk giver en holdbarhed på 3-6 mdr. Men hvis du husker at putte vand i posen, når du fryser varen, forlænger du holdbarheden, så den kan holde sig 9-12 mdr. ved ca. -18 grader. Fisk og skaldyr skal være friske, når de fryses ned. Fiskekød forringes hurtigt i fryseren og bør ikke lagres længere end de anbefalede tider. Magre fisk holder længst, men kan blive tørre. Fede fisk bliver harske.

Yderligere information

Vægt 6,5 kg

Lignende produkter