3 kg. skælbrosmefilet (enkeltfrosne)

300,00 kr.

Størrelserne på fileterne kan variere.

På lager

-
+
Varenummer 154 Kategori

Beskrivelse

Anvendelse:

Skælbrosmen er en torskefisk med en langstrakt og skællet krop. Den minder om langen, men har en kraftigere krop. Snuden er kort og afrundet med en lang skægtråd ved undermunden. Ryg og gatfinne er sammenvoksede, og halefinnen er kun adskilt af et indhak. Den er generelt sølvgrå, men farverne kan variere. De unge fisk har ofte brede, gule tværbånd.

Kan blive op til 120 cm lang med en maksimal vægt på 30 kg. Den bliver sjældent mere end 90 cm lang og ca. 10 kg tung.

Skælbrosmen er en fremragende spisefisk med fast, hvidt kød, der smager meget som torsk. Skælbrosmen kan tilberedes på mange måder, fx koges, dampes eller steges.

Ernæring og sundhed:
Skælbrosmen er en mager fisk.

Sæson:
Sæson hele året.

Enkeltfrosne:

Vores løsfrosne fileter bliver glaseret med omkring 5-10% vand. Det vil sige, at køber du en kasse med 5 kg fisk, så får du 5 kg fisk, men bruttovægten på kassen er 5,5 kg. Der er altså påført ca. 10% glasering på fisken. Ydermere bliver fileterne frosne enkeltvis, så du kan tage det antal op, som du skal bruge og lade resten blive i fryseren. Derved undgår man madspild. Ved optøning lægges fileterne hver for sig på et stykke køkkenrulle på køkkenbordet. Læg evt. et stykke køkkenrulle ovenpå. Det tager ca. 20-30 min. at tø fileterne op.

Holdbarhed og frysning:
Vi glaserer vores fileter for at bevare kvaliteten og forlænge holdbarheden betydelig. Vi garanterer derfor, at de kan holde sig i minimum 10 måneder efter købet, hvis de er opbevaret ved -18 grader. Holdbarhedsdatoen fremgår typisk af mærket, som sidder på varen. Efter optøning anbefaler vi, at varen bruges umiddelbart samme dag, eller inden for meget få dage.

Yderligere information

Vægt 6,5 kg

Lignende produkter