3 kg. Paneret rødspættefilet (enkelt frosne)

Original price was: 375,00 kr..Current price is: 225,00 kr..

Størrelserne på fileterne kan variere.

På lager

-
+
Varenummer 110 Kategorier ,

Beskrivelse

Anvendelse:
Rødspætten er en god spisefisk med hvidt, fast kød. Rødspætten kan ligesom de andre fladfisk tilberedes på forskellige måder. De kan f.eks. steges, koges, frituresteges, tørres eller røges. Fladfiskene kan nemt erstatte hinanden i retter, hvor der skal bruges fladfisk. Kødet er fast og magert.

De panerede rødspættefileter skal steges på en pande ved høj varme. Vores erfaring er, at jo billigere margarine, der anvendes, jo bedre bliver fisken, og det er også vigtigt, at fisken tages direkte fra fryseren.

Server f.eks. med kogte nye kartofler, en dejlig persillesovs og en stor håndfuld af den danske sommers friske grøntsager (nyrensede, blancherede og let sauterede i en anelse smør). Ægte dansk gastronomi.

Sæson:
Sæson fra marts til november. Er dog fredet i visse områder fra 15. januar – 30. april. Spisekvaliteten topper i månederne august, september og oktober.

Ernæring og sundhed:
Rødspætten er en mager fisk. Den er særligt rig på jod og selen.

Denne fisk vendt i panering, som udgør ca. 50% – det kan også ses på prisen.

Enkeltfrosne:

Vores løsfrosne fileter bliver glaseret med omkring 5-10% vand. Det vil sige, at køber du en kasse med 3 kg fisk, så får du 3 kg fisk, men bruttovægten på kassen er 3,3 kg. Der er altså påført ca. 10% glasering på fisken. Ydermere bliver fileterne frosne enkeltvis, så du kan tage det antal op, som du skal bruge og lade resten blive i fryseren. Derved undgår man madspild. Ved optøning lægges fileterne hver for sig på et stykke køkkenrulle på køkkenbordet. Læg evt. et stykke køkkenrulle ovenpå. Det tager ca. 20-30 min. at tø

fileterne op.

Holdbarhed og frysning:
Vi glaserer vores fileter for at bevare kvaliteten og forlænge holdbarheden betydelig. Vi garanterer derfor, at de kan holde sig i minimum 10 måneder efter købet, hvis de er opbevaret ved -18 grader. Holdbarhedsdatoen fremgår typisk af mærket, som sidder på varen. Efter optøning anbefaler vi, at varen bruges umiddelbart samme dag, eller inden for meget få dage.

Yderligere information

Vægt 4,5 kg

Lignende produkter