3 kg. Kulmulefilet med skind (fersk)

400,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer 35 Kategori

Beskrivelse

Anvendelse:
I Sydeuropa anses kulmulen for at være en af de bedre spisefisk. Kulmulens kød er hvidt til lidt gråligt og lidt løst i rå tilstand, men bliver fast efter tilberedning. Kulmulen er velegnet til kogning, dampning eller stegning.

Ernæring og sundhed:
Kulmulen er en mager fisk. Den er særligt rig på selen.

Sæson:
Sæson hele året.

Holdbarhed og frysning:
Fersk fisk kan holde sig 6-7 dage ved ca. 2 grader, holdbarhedsdatoen vil som regel fremgå af mærket på varen. Normal nedfrysning af mager fisk giver en holdbarhed på 3-6 mdr. Men hvis du husker at putte vand i posen, når du fryser varen, forlænger du holdbarheden, så den kan holde sig 9-12 mdr. ved ca. -18 grader. Fisk og skaldyr skal være friske, når de fryses ned. Fiskekød forringes hurtigt i fryseren og bør ikke lagres længere end de anbefalede tider. Magre fisk holder længst, men kan blive tørre. Fede fisk bliver harske.

Yderligere information

Vægt 4,5 kg