3 kg. Fiskefars – Fersk

160,00 kr.

Farsen er grovhakket og færdigrørt – klar til panden!

Den bliver pakket i vakuumposer a 1 kg.

OBS: Vi kan ikke garantere fersk fars hver dag, så
bestilling af fersk fars kan ændres til frost, hvis vi
ikke har fersk den pågældende dag.

På lager

-
+
Varenummer 75 Kategorier ,

Beskrivelse

Anvendelse:

Vi laver selv vores fiskefars og fiskefrikadeller fra bunden af. Vores fiskefars er færdigrørt og indeholder minimum 84% fisk (torsk og kuller).

Vi laver farsen glutenfri.

Vi synes, at en fiskefrikadelle skal have smagen og strukturen af frisk fisk. Derfor er vores fiskefars grovhakket og indeholder minimum 84% kød af kuller og torsk. Begge disse fisk er meget velegnede til fars og bidrager med hver deres smagskarakter.

Vi anbefaler at fiskefrikadeller steges i en blanding af smør (for smagen) og en neutral olie som rapsolie (for sprødheden). Brug rigeligt af begge dele. Frikadellerne bliver ikke mere fede af det, men får en meget bedre skorpe.

Vil man have remoulade til, så er den bedst, hvis man laver den selv. På internettet kan man finde et væld af opskrifter. Er man lidt doven, kan man forbedre en kommerciel remoulade ved at hakke lidt syltet agurk, kapers og frisk æble og røre det i. Så kan man lette den med lidt creme fraiche eller andre surmælksprodukter, og give den lidt ekstra karakter med lidt dijonsennep.

Andre anvendelser: Man kan bage en fiskepate med fars blandet med stumper af fisk, rejer, jomfruhummerhaler, kogte grøntsager eller hvad man nu kan finde på. Man kan også fylde farsen i blancherede savoykålblade eller vinblade og dampe dem til fiskedolmere. Man kan fylde den i pebre og sætte dem i ovnen, og man kan farsere blæksprutter og andre hele fisk. Kun fantasien sætter en grænse.

Sæson:

Det er altid sæson for fiskefars og fiskefrikadeller – hele året rundt.

Ernæring og sundhed:
Fiskefars eller fiskefrikadeller er en rigtig god måde at få implementeret fisk i hverdagen. Det er let for børnefamilier at få det presset ind i hverdagsprogrammet, da det ikke kræver en masse tid at tilberede. Sundhedsstyrelsen anbefaler fisk 2 gange om ugen, hvor fiskefrikadeller som pålæg eller fiskefrikadeller generelt kan indgå i disse 2 gange.

Holdbarhed:
Fersk fars kan holde sig 4 dage ved ca. 2 grader. Datoen vil fremgå af mærket på varen. Fersk fars kan sagtens fryses ned. Frosset og vakuumpakket fars kan holde sig i op til 12 mdr.
Farsen kan virke lidt vandet efter optøning. Hvis det er tilfældet, kan farsen let samles igen ved at røre en ganske lille mængde mel i den.

Yderligere information

Vægt 2,5 kg
Størrelse

1 kg, 2 kg

Lignende produkter