Beskrivelse
Anvendelse:
Vi laver selv vores fiskefars og fiskefrikadeller fra bunden af. Vores fiskefars er færdigrørt og indeholder minimum 84% fisk (torsk og kuller). Farsen indeholder allergener som gluten, æg, mælk, vegetabilsk olie samt sojalechitin.
Vi synes, at en fiskefrikadelle skal have smagen og strukturen af frisk fisk. Derfor er vores fiskefars grovhakket og indeholder minimum 84% kød af kuller og torsk. Begge disse fisk er meget velegnede til fars og bidrager med hver deres smagskarakter. Der er anvendt den minimale mængde stivelse for at holde sammen på frikadellerne, og de er let krydrede med muskat, sellerifrø, peber og chili. Der er også tilsat løvstikkerod, som er en naturlig smagsforstærker.
Vil man have remoulade til, så er den bedst, hvis man laver den selv. På internettet kan man finde et væld af opskrifter. Er man lidt doven, kan man forbedre en kommerciel remoulade ved at hakke lidt syltet agurk, kapers og frisk æble og røre det i. Så kan man lette den med lidt creme fraiche eller andre surmælksprodukter, og give den lidt ekstra karakter med lidt dijonsennep.
Sæson:
Det er altid sæson for fiskefars og fiskefrikadeller – hele året rundt.
Ernæring og sundhed:
Fiskefars eller fiskefrikadeller er en rigtig god måde at få implementeret fisk i hverdagen. Det er let for børnefamilier at få det presset ind i hverdagsprogrammet, da det ikke kræver en masse tid at tilberede. Sundhedsstyrelsen anbefaler fisk 2 gange om ugen, hvor fiskefrikadeller som pålæg eller fiskefrikadeller generelt kan indgå i disse 2 gange.
Holdbarhed:
Fra nedfrysningsdatoen kan vores frosne varer holde sig i op til et år ved -18 grader. Holdbarhedsdatoen fremgår af mærket, som sidder på varen. Efter optøning anbefaler vi at bruge varen inden for få dage.