3 kg. rødtungefilet (enkeltfrosne)

700,00 kr.

Størrelserne på fileterne kan variere.

På lager

-
+
Varenummer 120 Kategori

Beskrivelse

Anvendelse:
Rødtungen har hvidt, sødligt kød. Kan bruges både som hel, filet og flået. Er god både kogt, stegt og dampet. Kan oftest erstatte torsken, men smagen er en lille smule sødere.

Sæson:
Sæson hele året. Rødtungen fiskes dog mest om vinteren. Rødtungen smager bedst i oktober og november.

Ernæring og sundhed:
Rødtungen er en mager fisk. Den er særligt rig på selen.

Enkeltfrosne:
Vores løsfrosne fileter bliver glaseret med omkring 5-10% vand. Det vil sige, at køber du en kasse med 3 kg fisk, så får du 3 kg fisk, men bruttovægten på kassen er 3,3 kg. Der er altså påført ca. 10% glasering på fisken. Ydermere bliver fileterne frosne enkeltvis, så du kan tage det antal op, som du skal bruge og lade resten blive i fryseren. Derved undgår man madspild. Ved optøning lægges fileterne hver for sig på et stykke køkkenrulle på køkkenbordet. Læg evt. et stykke køkkenrulle ovenpå. Det tager ca. 20-30 min. at tø fileterne op.

Holdbarhed og frysning:
Vi glaserer vores fileter for at bevare kvaliteten og forlænge holdbarheden betydelig. Vi garanterer derfor, at de kan holde sig i minimum 10 måneder efter købet, hvis de er opbevaret ved -18 grader. Holdbarhedsdatoen fremgår typisk af mærket, som sidder på varen. Efter optøning anbefaler vi, at varen bruges umiddelbart samme dag, eller inden for meget få dage

Yderligere information

Vægt 4,5 kg

Lignende produkter