3 kg. Laksesider (fersk)

525,00 kr.

Vægten kan svinge fra 2,8 – 3,2 kg (mellem 2-3 sider)

Ikke på lager

Varenummer 20 Kategorier ,

Beskrivelse

Anvendelse:
Laksen er en værdifuld spisefisk med lyserødt fast kød. Den kan bruges både som hel, fileteret og udskåret. Laksen er populær og velegnet både røget, marineret, grillet og stegt.

Sæson:
Sæson hele året. Den vilde laks i ”yngledragt” er fredet fra 16. november til 15. januar. Spisekvaliteten topper i månederne juni, juli og august.

Ernæring og sundhed:
Laksen er en fed fisk, der er rig på de sunde omega-3 fedtsyrer. N-3 fedtsyrer er livsnødvendige for os mennesker og skal derfor være til stede i små mængder i vores kost. Laksen er særligt rig på jod og selen, og den har et højt indhold af D- og B12- vitamin.

Holdbarhed og frysning:
Fersk fisk kan holde sig 6-7 dage ved ca. 2 grader, holdbarhedsdatoen vil som regel fremgå af mærket på varen. Normal nedfrysning af mager fisk giver en holdbarhed på 3- 6 mdr. Men hvis du husker at putte vand i posen, når du fryser varen, forlænger du holdbarheden, så den kan holde sig 9-12 mdr. ved ca. -18 grader. Fisk og skaldyr skal være friske, når de fryses ned. Fiskekød forringes hurtigt i fryseren og bør ikke lagres længere end de anbefalede tider. Magre fisk holder længst, men kan blive tørre. Fede fisk bliver harske

Yderligere information

Vægt 4,5 kg

Lignende produkter

Ingen produkter blev fundet.