3 kg. Isingfilet (fersk)

500,00 kr.

Størrelserne på fileterne kan variere.

Ikke på lager

Varenummer 62 Kategori

Beskrivelse

Anvendelse:
Isingen er en højrevendt fladfisk, som kan kendes på, at sidelinien er stærkt buet og går over brystfinnen, men ellers følger dyrets midte. Ellers ligner isingen meget både rødspætte og skrubbe. Overfladen føles ru, fordi skællene har små randtakker. Øjensiden er ensfarvet brungrå til gulbrun afhængigt af levested. Blindsiden er hvid. Munden er forholdsvis lille. Isingen er den mindste af de almindelige fladfisk, man træffer i de danske farvande. Den bliver sjældent større end 35 cm og er i reglen langt mindre.

Ernæring og sundhed:
Isingen er en mager fisk. Den er særligt rig på jod og selen.

Sæson:
Sæson fra januar til juni og fra september til november. Spisekvaliteten topper i månederne oktober og november.

Holdbarhed og frysning:
Fersk fisk kan holde sig 6-7 dage ved ca. 2 grader, holdbarhedsdatoen vil som regel fremgå af mærket på varen. Normal nedfrysning af mager fisk giver en holdbarhed på 3-6 mdr. Men hvis du husker at putte vand i posen, når du fryser varen, forlænger du holdbarheden, så den kan holde sig 9-12 mdr. ved ca. -18 grader. Fisk og skaldyr skal være friske, når de fryses ned. Fiskekød forringes hurtigt i fryseren og bør ikke lagres længere end de anbefalede tider. Magre fisk holder længst, men kan blive tørre. Fede fisk bliver harske.

Yderligere information

Vægt 4,5 kg

Lignende produkter

Ingen produkter blev fundet.