Om os

Historien bag

Harald Iversen og Søn

Harald Iversen og Søn er et mere end 60 år gammelt firma, der har base i Thyborøn, på den jyske vestkyst. Firmaet producerer og handler med frisk fisk, som opkøbes på danske fiskeauktioner og hos danske leverandører.

At vi er placeret, hvor fisken kommer ind og hvor fiskerne bor betyder, at vi har stor førstehånds kendskab til fisken, fangst metoder, behandling af fisken, fiskerne og alt omkring fisken. Dette kendskab og mere end 60 år i branchen betyder, at vi ved, hvad god kvalitet er.

Det synes vi er meget vigtig, da vi lever efter mottoet:” prisen kan diskuteres, men kvaliteten diskuterer vi ikke”. Kan fisken ikke opfylde de krav, vi stiller til kvalitet, handler vi ikke med fisken.
Harald Iversen og Søn har to salgsdivisioner. Den ene salgsdivision sælger forarbejdede varer. Produktionen forgår på egen fabrik. Den anden division handler med hel fisk og delvis tilvirkede varer.
Vi er absolut ikke de største i branchen. Vi er nok heller ikke de mest smarte og dygtigste i branchen. Vi kan derimod tilbyde, loyal samarbejde, hårdt arbejde, erfaring og ærlighed.
Skulle dette opfylde de krav, De stiller til Deres leverandør, er De meget velkommen til at tage kontakt til os.

Filetproduktion

Vi producerer filet i vores egen fabrik og udelukkende af friske, ferske råvarer. Produktionen foregår på Baader maskiner og af erfaren personale, der har været hos os i mange år. Vores produktion er naturligvis underlagt strenge krav til hygiejne , egen kontrol og sporbarhed.

Normalt pakker vi  filetterne i 3 eller 5 kg polyester kasser med is.

Med vores gode logistik forbindelser, kan vi normalt levere kundens ordre over alt i Europa indenfor meget kort tid.

Hel fisk

Vi sælger meget fisk som hele fisk eller delvis tilvirkede fisk.
Den hele fisk kan være alle former for fersk fisk, som sælges til andre producenter i Danmark eller resten af Europa.

Kunderne sørger så selv for den endelige forarbejdning af fisken.Er det større mængder, det handler om, sendes fisken i retur emballage. Mindre mængde sendes i polyester kasser.


Vi kan tilbyde hele fisk eller delvis forarbejdet.