Beskrivelse
Anvendelse:
Rødspætten er en god spisefisk med hvidt, fast kød. Kødet er fast og magert.
De panerede rødspættefileter skal steges på en pande ved høj varme. Vores erfaring er, at jo billigere margarine, der anvendes, jo bedre bliver fisken, og det er også vigtigt, at fisken tages direkte fra fryseren.
Server f.eks. med kogte nye kartofler, en dejlig persillesovs og en stor håndfuld af den danske sommers friske grøntsager (nyrensede, blancherede og let sauterede i en anelse smør). Ægte dansk gastronomi.
Sæson:
Sæson fra marts til november. Er dog fredet i visse områder fra 15. januar – 30. april. Spisekvaliteten topper i månederne august, september og oktober.
Ernæring og sundhed:
Rødspætten er en mager fisk. Den er særligt rig på jod og selen.
Denne fisk er vendt i pankopanering, som udgør ca. 50% – det kan også ses på prisen. Paneringen består af hvedemel, vand, salt og tapioastivelse.
Enkeltfrosne:
Vores løsfrosne fileter bliver frosset enkeltvis, så du kan tage det antal op, som du skal bruge og lade resten blive i fryseren. Derved undgår man madspild.
Holdbarhed og frysning:
Vi garanterer , at fileterne kan holde sig i minimum 10 måneder efter købet, hvis de er opbevaret ved -18 grader. Holdbarhedsdatoen fremgår typisk af mærket, som sidder på varen. Efter eventuel optøning anbefaler vi, at varen bruges umiddelbart samme dag, eller inden for meget få dage.