3 kg. multefilet med skind (enkeltfrosne)

400,00 kr.

Størrelserne kan variere. Ca. 200-400 gram pr. filet

Ikke på lager

Varenummer 140 Kategori

Beskrivelse

Anvendelse:
Den tyklæbede multe er en populær spisefisk i de sydlige dele af udbredelsesområdet, da den har meget velsmagende kød. Multen kan både dampes, grilles og ovnsteges.

Ernæring og sundhed:
Multen er en halvfed fisk, der indeholder sunde omega-3 fedtsyrer.

Sæson:
Sæson fra april til september.

Enkeltfrosne:
Vores løsfrosne fileter bliver glaseret med omkring 5-10% vand. Det vil sige, at køber du en kasse med 3 kg fisk, så får du 3 kg fisk, men bruttovægten på kassen er 3,3 kg. Der er altså påført ca. 10% glasering på fisken. Ydermere bliver fileterne frosne enkeltvis, så du kan tage det antal op, som du skal bruge og lade resten blive i fryseren. Derved undgår man madspild. Ved optøning lægges fileterne hver for sig på et stykke køkkenrulle på køkkenbordet. Læg evt. et stykke køkkenrulle ovenpå. Det tager ca. 20-30 min. at tø fileterne op.

Holdbarhed og frysning:
Vi glaserer vores fileter for at bevare kvaliteten og forlænge holdbarheden betydelig. Vi garanterer derfor, at de kan holde sig i minimum 10 måneder efter købet, hvis de er opbevaret ved -18 grader. Holdbarhedsdatoen fremgår typisk af mærket, som sidder på varen. Efter optøning anbefaler vi, at varen bruges umiddelbart samme dag, eller inden for meget få dage

Yderligere information

Vægt 4,5 kg

Lignende produkter

Ingen produkter blev fundet.