Beskrivelse
Anvendelse:
Kødet er hvidt og fast. Sælges under navnet koteletfisk. Havkatten kan med fordel dampes, grilles eller ovnsteges.
Sæson:
Sæson hele året. Fanges dog mest fra februar til juli. Spisekvaliteten topper i månederne april, maj og juni
Anvendelse:
Kødet er hvidt og fast. Sælges under navnet koteletfisk. Havkatten kan med fordel dampes, grilles eller ovnsteges.
Sæson:
Sæson hele året. Fanges dog mest fra februar til juli. Spisekvaliteten topper i månederne april, maj og juni
Ernæring og sundhed:
Havkatten er en halvfed fisk, der indeholder sunde enkeltumættede samt flerumættede fedtsyrer, n-3 fedtsyrer, som også kaldes omega-3 fedtsyrer. Havkatten er særligt rig på jod og selen, og den har et højt indhold af E-vitamin.
Holdbarhed:
Vi glaserer vores fileter for at bevare kvaliteten og forlænge holdbarheden betydelig. Vi garanterer derfor, at de kan holde sig i minimum 10 måneder efter købet, hvis de er opbevaret ved -18 grader. Holdbarhedsdatoen fremgår typisk af mærket, som sidder på varen. Efter optøning anbefaler vi, at varen bruges umiddelbart samme dag, eller inden for meget få dage