Menu

Fiskesovs (150ml)

Produceret i Thyborøn

Lager status

Er på lager

35,00 kr.

Detalje om produktet

MONTENEGRO SEA FOOD - Fiskesovs

Fiskesovs kan med fordel anvendes som smagsforstærker i alverdens kødretter, marinader, sovse, supper eller bare som dip og aioli.

Historie

Blev etableret i 2015 og produktionen af NORTH FISH SAUCE startede. I årene inden opstarten blev der foretaget omfattende undersøgelser vedrørende produktionsmetoder og anvendelig fiskeart. Produktionen af fiskesovs er således baseret på en gennemprøvet fremstillingsmetode, hvor brisling anvendes som råvare. I øvrigt omtales brisling nogle gange som “Nordens ansjoser”.

Brislingens smag er meget fin og mild, hvilket gør arten særdeles velegnet til fremstilling af fiskesovs. MONTENEGRO SEA FOOD er familieejet, hvilket betyder, at alle procestrin følges med stort personligt engagement.

Produktion

For at kunne fremstille en førsteklasses fiskesovs, er en super frisk råvare et must. Hos MONTENEGRO SEA FOOD anvendes kun friskfangede vinterbrisling fra Nordsøen og den vestlige Limfjord. Vi har præcise oplysning om fangstområdet, og har således fuld sporbarhed frem til det endelige produkt. Fiskens kvalitet kontrolleres allerede ved skibets ankomst til havnen. Fra havnen bringes fisken til fabrikken, hvor den straks saltes. Blandingen af fisk og salt fermenterer i minimum 18 måneder ved en naturlig enzymatisk process. Vores produkt består således udelukkende af fisk og salt og er fuldstændig fri for tilsætningsstoffer af nogen art.

Det endelige produkt, NORTH FISH SAUCE, er resultat af en speciel filtrerings- og sigteproces. Den friske råvare og den lange modning, giver en hel unik smag og aroma. Vores strenge krav til hygiejne og egenkontrol, sikrer det højeste niveau af fødevaresikkerhed. Produktionsstandarden overholder alle regler og forordninger stillet af de danske og europæiske fødevaremyndigheder.

Produkt

Fiskesovsen bliver næsten dagligt anvendt i det asiatiske køkken som smagsforstærker og salt. Sovsen kan desuden, med stor fordel, anvendes I alverdens andre retter fra alle verdensdele. Stort set alle kødretter og sovse fortjener tilsætning af vores nordlige version af fiskesovs.

NORTH FISH SAUCE har en mindste holdbarhed på to år fra fremstillingsdatoen. Vi anbefaler opbevaring i køleskab efter åbning. Der kan forekomme enkelte saltkrystaller, men dette er uden betydning for kvalitet og smag.