Detalje om produktet
3 kg Kullerfilet u/skind
Størrelserne kan variere
Holdbarhed og frysning:
Fersk kan kulleren holde sig 6-7 dage ved ca. 2 grader, holdbarhedsdatoen vil som regel fremgå af mærket på varen. Normal nedfrysning af mager fisk giver en holdbarhed på 3-6 mdr. Men hvis du husker at putte vand i posen, når du fryser varen, forlænger du holdbarheden, så den kan holde sig 9-12 mdr. ved ca. -18 grader. Fisk og skaldyr skal være friske, når de fryses ned. Fiskekød forringes hurtigt i fryseren og bør ikke lagres længere end de anbefalede tider. Magre fisk holder længst, men kan blive tørre. Fede fisk bliver harske.
Sæson:
Sæson hele året. Spisekvaliteten topper i månederne september, oktober og november.
Ernæring og sundhed:
Kulleren er en mager fisk. Den er særligt rig på selen.
Anvendelse:
Kødet minder meget om torskens, men flagerne er mindre, og det er en smule mere tørt. Kulleren kan erstatte torsken eller andre torskefisk i forskellige retter. Kulleren kan tilberedes på mange måder, fx koges, dampes eller grilles.
Fish ’n chips med kuller og rodfrugter:
https://www.2gangeomugen.dk/opskrifter/fisk/ret/fish-n-chips-med-kuller-og-rodfrugter/
Kuller med ratatouille:
https://www.2gangeomugen.dk/opskrifter/fisk/ret/kuller-med-ratatouille/
Dampet kuller med chili, koriander og lime:
https://www.2gangeomugen.dk/opskrifter/fisk/ret/dampet-kuller-med-chili-koriander-og-lime/
Find andre lækre opskrifter på:
https://www.2gangeomugen.dk/opskrifter/