Menu

3 kg Krabbeklør(kogt og frossen)

Lager status

Ikke på lager

250,00 kr.

Detalje om produktet

BLACK FRIDAY TILBUD - Gælder til og med søndag 1 December eller så længe haves!

Normalpris 400kr - Spar 150kr

Kogte og frosne krabbekløer

Lækre krabbekløer i mellemstørrelse

Taskekrabber i størrelse medium

Taskekrabben er en stor krabbe, som kan veje op til tre kilo. Den har sæson det meste af året, men
er ikke ret god lige efter skalskiftet, der falder på forskellige tidspunkter alt efter fangststedet. I de fleste lande – Norge, Sverige, England Frankrig og Sydeuropa – spises hele krabben. I Danmark som regel kun kløerne.

Anvendelse af krabbekløer

En god krabbeklo skal helst være mørkebrun og føles tung i hånden. 
Friske kløer koges. De puttes i kogende letsaltet vand, tilsat lidt sukker og koger 10-20 minutter,
afhængigt af størrelsen, efter at vandet er begyndt at koge igen. De kogte kløer køles af i kogevandet.

Vores kløer er kogt og nedfrossede.
Skallen knækkes lettest ved at holde kloen i hånden og slå på den med en spiseske. På den måde
undgår man at knuse den til små splinter. Kloen brækkes så fra hinanden og kødet rages ud med
en spids kniv eller en hummergaffel.

Kødet spises direkte med en krydret mayonnaise eller en ærtehummus til. Det kan også bruges i
både grønne og mayonnaisebaserede salater. Og man kan røre det op med lidt mel og æg og stege
det til krabbefrikadeller. De fleste nyder krabbekødet, på et stykke groft brød med mayonnaise på toppen. 

Holdbarhed af krabbekløer

Friske kløer har kort holdbarhed og skal helst koges så hurtigt som muligt. Hvis de skal fryses, bliver de bedst, hvis de er kogt forinden. Så kan de til gengæld holde i 4-5 måneder, da kødet er meget magert.