Menu

3 kg Kuller filét (Enkelt frosne)

Med skind

Lager status

Er på lager

300,00 kr.

Detalje om produktet

Kullerfilet med skind
Ca. 1-200 gram pr. filet

Kuller har hvidt kød, velsmagende og fast. Kødet på en kuller minder om torskens, men med en mere løst konsistens. Man vil i de fleste retter kunne erstatte kuller med torsk, lange eller lyssej.

Holdbarhed
Max 48 timer, alt efter fiskens friskhed ved indkøb. 
Fisk og skaldyr er letfordærvelige madvarer og bør helst opbevares under 2 grader. Da de fleste køleskabe i husholdningen køler ved højere temperatur - oftest 4-5 grader - bør fisken tilberedes samme dag. 
Tilberedt fisk kan forlænge holdbarheden med 2-5 dage.

Anvendelse af kullerfilet

Kuller er en god fisk, der kan anvendes på mange forskellige måde. Kogt, dampet, stegt, grillet, røget, tørret og saltet. 
Brug kuller til fiskefrikadeller sammen med torsk og en masse friskhakkede krydderurter.

Frysning af fisk

Vi glacerer vores løsfrosne filéter med omkring 5-10% vand.
Dette er for at bevare kvaliteten og forlænge holdbarheden betydelig.
Vi garanterer derfor at de kan holde sig i minimum 10 måneder efter købet.
Samtidig betyder det også at når man køber f.eks 3 kg er der tale om brutto vægten.
Altså vægten inklusiv denne glacering.