Menu

10 stk. Lakse Steaks (frost)

Størrelserne kan variere (10 stk. ca. 1 kg)

Lager status

Er ikke på lager eller ikke i sæson

250,00 kr.

Detalje om produktet

10 stk. Lakse Steaks

Størrelserne kan variere (10 stk. ca. 1 kg)

Holdbarhed og frysning:

Fersk kan laksen holde sig 7 dage ved ca. 2 grader, holdbarhedsdatoen vil som regel fremgå af mærket på varen. Normal nedfrysning af fed fisk giver en holdbarhed på 1-2 mdr. Men. Hvis du husker at putte vand i posen når du fryser varen, forlænger du holdbarheden, så den kan holde sig 3-6 mdr. ved ca. -18 grader. Fisk og skaldyr skal være friske når de fryses ned. Fiskekød forringes hurtigt i fryseren og bør ikke lagres længere end de anbefalede tider. Magre fisk holder længst, men kan blive tørre. Fede fisk bliver harske.

Sæson:

Sæson hele året. Spisekvaliteten topper i månederne juni, juli og august.

Ernæring og sundhed:

Laksen er en fed fisk, der er rig på de sunde flerumættede fedtsyrer, n-3 fedtsyrer, som også kaldes omega-3 fedtsyrer. N-3 fedtsyrer er livsnødvendige for os mennesker og skal derfor være til stede i små mængder i vores kost. Laksen er særligt rig på jod og selen, og den har et højt indhold af D- og B12-vitamin.

Anvendelse:

Laksen er en værdifuld spisefisk med lyserødt fast kød. Den kan bruges både som hel, fileteret og udskåret. Laksen er populær og velegnet både røget, marineret, grillet og stegt.

Grillet laks med rodfrugter:

https://www.2gangeomugen.dk/opskrifter/fisk/ret/grillstegt-laks-med-rodfrugter/

Lakse- og hummerspid:

https://www.2gangeomugen.dk/opskrifter/fisk/ret/lakse-og-hummerspid/

Stegt laks med ratatouille:

https://www.2gangeomugen.dk/opskrifter/fisk/ret/stegt-laks-med-ratatouille/

Find andre lækre opskrifter på:

https://www.2gangeomugen.dk/opskrifter/