Få Frisk fisk direkte fra Thyborøn
Fragt for kun 70 kr ! Fri fragt fra 700 kr!
Størrelserne kan variere meget.
Lager status
Ikke på lager
300,00 kr.
Holdbarhed og frysning:
Fersk kan torsken holde sig 6-7 dage ved ca. 2 grader, holdbarhedsdatoen vil som regel fremgå af mærket på varen. Normal nedfrysning af mager fisk giver en holdbarhed på 3-6 mdr. Men. Hvis du husker at putte vand i posen når du fryser varen, forlænger du holdbarheden, så den kan holde sig 9-12 mdr. ved ca. -18 grader. Fisk og skaldyr skal være friske når de fryses ned. Fiskekød forringes hurtigt i fryseren og bør ikke lagres længere end de anbefalede tider. Magre fisk holder længst, men kan blive tørre. Fede fisk bliver harske.
Sæson:
Sæson fra september til maj. Spisekvaliteten topper i månederne oktober, november og december.
Ernæring og sundhed:
Lyssejen er en mager fisk.
Anvendelse:
Kødet er groft, men fast og lyst. Lyssejen kan tilberedes på mange måder, fx koges, dampes eller grilles.
Lyssej med svampe bagt i spidskål:
https://www.2gangeomugen.dk/opskrifter/fisk/ret/lyssej-med-svampe-bagt-i-spidskaal/
Gravad lyssejcarpaccio med fennikelsalat og kaffe-chilicreme:
https://www.2gangeomugen.dk/opskrifter/fisk/ret/gravad-lyssejcarpaccio-med-fennikelsalat-og-kaffe-chilicreme/
Vigtigt! Du er ved at vælge fisk med en ny leveringsmetode.
Vil du RYDDE kurven og handle på ny?