Menu

3 kg Kuller filét

Lager status

Ikke på lager eller ikke i sæson

300,00 kr.

Detalje om produktet

Kuller - en god fisk

Kuller har hvidt kød, velsmagende og fast. Kødet på en kuller minder om torskens, men med en mere fast konsistens. Man vil i de fleste retter kunne erstatte kuller med torsk, lange eller lyssej.

Kullerens holdbarhed

Max 48 timer, alt efter fiskens friskhed ved indkøb. 
Fisk og skaldyr er letfordærvelige madvarer og bør helst opbevares under 2 grader. Da de fleste køleskabe i husholdningen køler ved højere temperatur - oftest 4-5 grader - bør fisken tilberedes samme dag. 
Tilberedt fisk kan forlænge holdbarheden med 2-5 dage.

Anvendelse af din kuller

Kuller er en god fisk, der kan anvendes på mange forskellige måde. Kogt, dampet, stegt, grillet, røget, tørret og saltet. 
Brug kuller til fiskefrikadeller sammen med torsk og en masse friskhakkede krydderurter.

Frysning af kuller

3-6 mdr ved -18 grader.
Fisk og skaldyr skal være friske når de fryses ned.