Menu

Lav din egen torskerognspaté

500g torskerogn (renset & kogt) inkl. foliebakke

Lager status

Er på lager

80,00 kr.

Detalje om produktet

Du får følgende:

500g renset og kogt torskerogn(frost)
1 stk praktisk foliebakke til ovnen

Og så skal du blot følge denne nemme opskrift, så har du en velduftende og velsmagende delikatesse!

Ingredienser:

  • 500 g torskerogn (kogt og renset)
  • 2 æg
  • 2 spsk. creme fraiche (cheasy 5%)
  • 2 spsk. citronsaft
  • Salt

Fremgangsmåde:

  1. Kom torskerogn, æg, creme fraiche, citronsaft og salt i en skål
  2. Rør ingredienserne godt sammen
  3. Kom massen i den vedlagte foliebakke
  4. Tænd ovnen på 180 grader 
  5. Kom foliebakken ind i den forvarme ovn og lad den bage i 
    ca. 25-30 minutter indtil den får en gylden overflade.

Tilbehør:

Torskerognpatéen nydes lun eller afkølet. Patéen skæres ud i skiver og serveres ovenpå et stykke godt brød!
Hertil kan du komme lidt mayonnaise, remoulade ovenpå efter ønske. 

Andet:
Du kan tilsætte krydderier og ingredienser efter smag og behag. Her får du mulighed for at lave
fiskepålæg efter eget ønske. Der kan evt. tilsættes rødpeberfrugt i små tern, forårs løg eller rødløg
i massen, hvis man ønsker at give patéen lidt ekstra struktur.

Send gerne dit bud på en lækker torskerognspaté på info@iversenfish.dk, send et billede på Facebook eller tag os på instagram.