Menu

Postfisk – fisk direkte til dig

Køb dine fisk online her i webshoppen og få dine fisk leveret til døren med vores koncept Postfisk.

Du handler med "Postfisk" (Levering til døren)

Vi tilbyder dig fisk til engrospriser, og du køber i kasser. Køb lidt mere fisk end hos din ”normale” fiskehandler og få det meget billigere. Det er virkelig gode priser til dig, og enormt komfortabelt blot bestille - og så kommer fiskene direkte til dig.

Vores aftale med Xpressen som leverandør, gør at vi flexleverer til hele Danmark (kun brofaste øer) med dine friske fisk. Vi leverer to gange i ugen. Det er fisk direkte til døren - fra os i Thyborøn - hjem til dig.

Bestil senest tirsdag kl 7 og få leveret onsdag mellem kl 8 og 18 eller bestil senest torsdag kl 7 og få varerne leveret fredag mellem kl 8 og 18!

Friske fisk - fra Thyborøn til dig

Harald Iversen & Søn er et 3. generations firma placeret på havnen i Thyborøn, lige ved siden af fiskeauktionen. Vi bor derfor i første række til al den friske fisk, der kommer ind her hver dag. Vi køber også fisk på de andre auktioner i Danmark. Vi bearbejder stort set al fisk på vores egen fabrik og pakker det derefter i polykasser, der kommer ud til det meste af Europa og selvfølgelig også Danmark (og dig).

Vi har et stort udvalg af de fisk og skaldyr som du synes er bedst. Vælg mellem vores ferske produkter bl.a. rødspætter, torsk, laks, fiskefars mm. Du kan også gå ombord i vores frosne udvalg af kulmule, laks, mørksej, torsk, rødspætter m.fl. Prøv også vores røgede fisk – røget kuller og varmrøget laks eller vores lækre skaldyr, hvor du finder jomfruhummer-haler og krabbekløer.

 

Billige fisk til dit dørtrin

Med vores nye koncept, postfisk, har vi givet dig mulighed for at bestille og få fisk uden unødvendige ture til dagligvare-butikker, fiskebiler, markeder eller havnebyer. Du nyder godt af alle fordelene og få lige de fisk du ønsker - leveret lige til døren. Det eneste du skal gøre er at bestille dine fisk hjemmefra på computeren eller mobilen og så kommer fiskene til dig.