Menu

3 kg Kuller filét (Enkelt frosne)

Med skind

Lager status

Er på lager

300,00 kr.

Detalje om produktet

Kullerfilet med skind

Kuller har hvidt kød, velsmagende og fast. Kødet på en kuller minder om torskens, men med en mere løst konsistens. Man vil i de fleste retter kunne erstatte kuller med torsk, lange eller lyssej.

Holdbarhed
Max 48 timer, alt efter fiskens friskhed ved indkøb. 
Fisk og skaldyr er letfordærvelige madvarer og bør helst opbevares under 2 grader. Da de fleste køleskabe i husholdningen køler ved højere temperatur - oftest 4-5 grader - bør fisken tilberedes samme dag. 
Tilberedt fisk kan forlænge holdbarheden med 2-5 dage.

Anvendelse af kullerfilet

Kuller er en god fisk, der kan anvendes på mange forskellige måde. Kogt, dampet, stegt, grillet, røget, tørret og saltet. 
Brug kuller til fiskefrikadeller sammen med torsk og en masse friskhakkede krydderurter.

Frysning
12 mdr ved -18 grader.
Fisk og skaldyr skal være friske når de fryses ned.