Detalje om produktet
3 kg Lange filet u. nerve ben
Størrelserne kan variere meget.
Holdbarhed og frysning:
Fersk kan Langen holde sig 6-7 dage ved ca. 2 grader, holdbarhedsdatoen vil som regel fremgå af mærket på varen. Normal nedfrysning af mager fisk giver en holdbarhed på 3-6 mdr. Men. Hvis du husker at putte vand i posen når du fryser varen, forlænger du holdbarheden, så den kan holde sig 9-12 mdr. ved ca. -18 grader. Fisk og skaldyr skal være friske når de fryses ned. Fiskekød forringes hurtigt i fryseren og bør ikke lagres længere end de anbefalede tider. Magre fisk holder længst, men kan blive tørre. Fede fisk bliver harske.
Sæson:
Sæson hele året. Spisekvaliteten topper i månederne oktober, november, december og januar.
Ernæring og sundhed:
Langen er en mager fisk. Den er særligt rig på selen.
Anvendelse:
Langen er en god spisefisk med hvidt, magert og fast kød, der minder om torskens. Langen kan derfor nemt erstatte torsken eller andre torskefisk i forskellige retter. Langen kan tilberedes på mange måder, fx koges, dampes eller grilles.
Langen kan tilberedes som torsken, så vi henviser derfor til opskrifterne på torskens side:
https://www.iversenfish.dk/fiskebil/ferskefisk/3-kg-torske-filet
Find andre lækre opskrifter på:
https://www.2gangeomugen.dk/opskrifter/