Menu

3 kg Kullerfilet m/skind

Størrelserne kan variere.

Lager status

Ikke på lager

325,00 kr.

Detalje om produktet

3 kg Kullerfilet m/skind

Størrelserne kan variere

Holdbarhed og frysning:

Fersk kan kulleren holde sig 6-7 dage ved ca. 2 grader, holdbarhedsdatoen vil som regel fremgå af mærket på varen. Normal nedfrysning af mager fisk giver en holdbarhed på 3-6 mdr. Men. Hvis du husker at putte vand i posen når du fryser varen, forlænger du holdbarheden, så den kan holde sig 9-12 mdr. ved ca. -18 grader. Fisk og skaldyr skal være friske når de fryses ned. Fiskekød forringes hurtigt i fryseren og bør ikke lagres længere end de anbefalede tider. Magre fisk holder længst, men kan blive tørre. Fede fisk bliver harske.

Sæson:

Sæson hele året. Spisekvaliteten topper i månederne september, oktober og november.

Ernæring og sundhed:

Kulleren er en mager fisk. Den er særligt rig på selen.

Anvendelse:

Kødet minder meget om torskens, men flagerne er mindre, og det er en smule mere tørt. Kulleren kan erstatte torsken eller andre torskefisk i forskellige retter. Kulleren kan tilberedes på mange måder, fx koges, dampes eller grilles.

Fish ’n chips med kuller og rodfrugter:

https://www.2gangeomugen.dk/opskrifter/fisk/ret/fish-n-chips-med-kuller-og-rodfrugter/

Kuller med ratatouille:

https://www.2gangeomugen.dk/opskrifter/fisk/ret/kuller-med-ratatouille/

Dampet kuller med chili, koriander og lime:

https://www.2gangeomugen.dk/opskrifter/fisk/ret/dampet-kuller-med-chili-koriander-og-lime/

Find andre lækre opskrifter på:

https://www.2gangeomugen.dk/opskrifter/