Menu

Du handler med "Fiskebilen" (Afhentning nær dig)

Fiskebilen – billige fisk tæt på dig

Køb dine fisk online her i webshoppen og afhent ved fiskebilen som kommer tæt på dig en gang i måneden.

Vi tilbyder dig fisk til engrospriser, og du køber i kasser af 3-5 kilo af gangen. Køb lidt mere fisk end hos din ”normale” fiskehandler og få det meget billigere. Det er virkelig gode priser til dig.

Her holder fiskebilen

Vores fiskebiler kører rundt til en stor del af Danmark med dine friske fisk. Vi leverer fast en gang i måneden hvert sted og styrer efter at ramme samme dato – hver måned. Det er så tæt på fisk til døren som det kan blive.

Her holder vi: Fiskebilens adresser. Se vores liste over leveringstider og datoer her: kalender. Vi holder ca. 45 steder rundt i Jylland og på Fyn.

Friske fisk i bilen til dig

Harald Iversen & Søn er et 3. generations firma placeret på havnen i Thyborøn, lige ved siden af fiskeauktionen. Vi bor derfor i første række til al den friske fisk, der kommer ind her hver dag. Vi køber også fisk på de andre auktioner i Danmark. Vi bearbejder stort set al fisk på vores egen fabrik og pakker det derefter i polykasser, der kommer ud til det meste af Europa og selvfølgelig også Danmark (og dig).

Vi har et stort udvalg af de fisk og skaldyr som du synes er bedst. Vælg mellem vores ferske produkter med bl.a. rødspætter, torsk, laks, fiskefars mm. Du kan også gå ombord i vores frosne udvalg af kulmule, laks, mørksej, torsk, rødspætter m.fl. Prøv også vores røgede fisk – røget kuller eller skaldyr, hvor du finder jomfruhummer-haler og krabbekløer.

Fiskebiler på den nemme måde

Vi har valgt at gøre tingene så simple som muligt, for at holde udgifterne nede og dermed sikre kunderne den bedste pris på markedet. Vi tilbyder et friskt og billigere alternativ til de ”normale” fiskebiler og giver dig muligheden for at kunne bestille dine fisk i ro og mag hjemmefra. Bestil dem på computeren eller mobilen og så skal du blot afhente dine fisk ved en af vores fiskebiler.