Menu

Du handler med "Afhentning" (Afhentning sker hos os)

Afhentning – billige fisk til afhentning hos os 

Køb dine fisk online her i webshoppen og afhent hos os i alle ugens hverdage mellem 10:00 og 14:00.

Det smarte alternativ 

Vi tilbyder dig fisk til engrospriser, og du køber i kasser af 3-5 kilo af gangen. Køb lidt mere fisk end hos din ”normale” fiskehandler og få det meget billigere. Det er virkelig gode priser til dig.

Harald Iversen & Søn er et 3. generations firma placeret på havnen i Thyborøn, lige ved siden af fiskeauktionen. Vi bor derfor i første række til al den friske fisk, der kommer ind her hver dag. Vi køber også fisk på de andre auktioner i Danmark. Vi bearbejder stort set al fisk på vores egen fabrik og pakker det derefter i polykasser, der kommer ud til det meste af Europa og selvfølgelig også Danmark (og dig).

Vi har et stort udvalg af de fisk og skaldyr som du synes er bedst. Vælg mellem vores ferske produkter med bl.a. rødspætter, torsk, laks, fiskefars mm. Du kan også gå ombord i vores frosne udvalg af kulmule, laks, mørksej, torsk, rødspætter m.fl. Prøv også vores røgede fisk – røget kuller eller skaldyr, hvor du finder jomfruhummer-haler og krabbekløer.

Afhentning hos os

Vi har valgt at gøre tingene så simple som muligt, for at holde udgifterne nede og dermed sikre kunderne den bedste pris på markedet. Vi tilbyder et friskt og billigere alternativ, dette giver dig muligheden for at kunne bestille dine fisk i ro og mag hjemmefra. Bestil dem på computeren eller mobilen og så skal du blot afhente dine fisk hos os.